ISKANJE

Povabilo partnerjem

Spletna trgovina »all2shine« želi zadostiti potrebam zahtevnih kupcev, in sicer tako individualnim kupcem kot tudi poslovnim kupcem. S tem namenom smo odprti za različne oblike sodelovalnih poslovnih modelov in partnerstev, ki bi na eni strani obogatili ponudbo in izboljševali uporabniško izkušnjo ter na drugi strani pomagali pri trženju in prodaji ponujenih izdelkov in storitev.

Spodaj naštevamo nekaj možnih oblik partnerstev, ki pa niso dokončne. V primeru, da bi si želeli postati naš partner ali nam celo predstaviti novo obliko sodelovanja ali zanimivo pobudo, ki bi se lahko povezovala z našim konceptom in morda tudi z našim širšim poslovnim ekosistemom nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali preko e-pošte.

Spodaj so posamezne partnerske oblike podrobneje predstavljene. Za nekatere partnerske oblike bomo želeli pridobiti več informacij, na podlagi katerih bomo lahko ocenili primernost partnerstva. V primeru interesa po nadaljnjih pogovorih vas bomo kontaktirali, zato v vašem sporočilu navedite točne kontaktne podatke, preko katerih bomo lahko komunicirali v morebitnih nadaljnjih pogovorih.

V našo mrežo dobaviteljev vabimo (1) proizvajalce kakovostnih izdelkov, ki imajo ustrezne certifikate in standarde za prodajo na evropskem trgu ter hkrati sledijo vrednotam etične, zrele, trajnostne družbe.

Za prodajo v tej spletni trgovini ali preko drugih naših prodajnih poti vabimo tudi (2) avtorje priročnikov, spletnih seminarjev ter drugih izdelkov in storitev, povezanih z znanjem, (3) razvijalce programskih rešitev za individualno ali poslovno uporabo z rešitvami, usklajenimi z evropsko zakonodajo.

Naše dodatne storitve:

Naše prodajne storitve preko te spletne trgovine dopolnjujemo tudi (1) z odpiranjem drugih tradicionalnih in spletnih marketinško-prodajnih poti (2) ter (potencialnim) dobaviteljem nudimo tudi marketinške, svetovalne, mentorske in izobraževalne storitve po meri v zvezi z nastopom na domačem in tujih trgih.

Vaš interes za sodelovanje nam posredujte preko spodnjega partnerskega obrazca ali direktno na elektronski naslov (partner /@/ all2shine.si). V svojem sporočilu navedite ključne informacije o svojih izdelkih in storitvah, ali jih prodajate izključno pod lastno blagovno znamko ali tudi pod blagovno znamko prodajalca, kje so že v prodaji, kdo so ciljni kupci vaših izdelkov in storitev, predlog prodajnih pogojev, naslov spletne strani, kjer je možno videti več informacij o vaših izdelkih in storitvah ter druge koristne informacije.

K sodelovanju vabimo t.i. priporočilne partnerje. V primeru, da:

  • imate dobro spletno socialno identiteto z bogatim številom sljedljivcev v spletnih socialnih medijih,
  • upravljate z lastnim blogom, spletno stranjo ali portalom in/ali pišete kakovostne prispevke preko vaših ali spletnih strani in portalov tretjih ter da
  • imate registrirano poslovno dejavnost ali ste fizična oseba z registrirano dejavnostjo (s.p.)

vas vabimo, da postanete naš »priporočilni« (angl. »affiliate«) partner. Žal, fizičnih oseb brez registriranih dejavnosti še ne sprejemamo med priporočilne partnerje.

all2shine eNovice

– naročilo na eNovice –

Med našimi storitvami

Obrazec za partnerstvo

– polja, označena z *, so obvezna polja –


    dobaviteljinovatorpriporočiteljblogervplivnežposlovni kupec (npr. veleprodajalec)investitordrugo