ISKANJE

Medijsko središče

Za medije smo pripravili bogat vir informacij, na osnovi katerih nas boste bolje spoznali. Vabimo vas tudi, da (1) se naročite na all2shine eNovice in redno vas bomo obveščali o novostih ter da (2) obiščete tudi stran Partnerstvo, kjer boste lahko prebrali več tudi o možnih partnerskih oblikah sodelovanja z nami.

Spoznajte nas

O novostih v spletni trgovini obveščamo splošno, poslovno in strokovno javnost preko različnih spletnih socialnih omrežij. Postopoma se širimo na večje število spletnih omrežij, hkrati pa postopoma uvajamo tudi jezikovne različice.

Poleg naših “all2shine” omrežnih strani in skupin naše vsebine širimo tudi preko drugih “WOTRA” spletnih socialnih omrežij. Spremljajte nas torej preko enega ali večih spletnih socialnih medijev, ki so navedeni v nadaljevanju.

“all2shine” spletni socialni mediji
… in še nekaj od večih “WOTRA” računov v spletnih socialnih medijih

Ta spletna trgovina z dobavitelji in kupci predstavlja le del našega WOTRA poslovnega ekosistema. Spletna trgovina je namenjena vsem ponudnikom, ki bi radi razširili prodajo izdelkov in/ali storitev preko našega spletnega prodajnega kanala. Vendar so naše storitve lahko širše, saj lahko podjetjem ponudimo tudi svetovanje in usposabljanje v vseh razvojnih fazah izdelka ali storitve, to je od ideje izdelka ali storitve do priprave in vstopa na posamezen ciljni trg ali do vstopa v posamezen marketinško-prodajni kanal.

Da bi dobili vpogled v širino naših dejavnosti in v naš celotni poslovni ekosistem, ki ga postopoma razvijamo, vas vabimo, da obiščete tudi naša druga spodaj navedena spletna mesta in portale. Le-te lahko istočasno uporabite bodisi kot dodatne tržne in prodajne poti in/ali kot kakovostne vire informacij in znanja.

Med storitvami

– – –

Naročilo medijev na all2shine eNovice

– polja, označena z * so obvezna –